Πολιτική

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κω και Ψέριμο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, την Κω και την Ψέριμο.

Κατά την επίσκεψή του στην Κω, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Έπαρχο κ. Γιώργο Χαλκιδιό (16.30), με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση (17.00), ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νησιού.

Στην Ψέριμο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλακιάς: Η πρόταση Καρυστιανού για προανακριτική δεν βρίσκει σύμφωνους όχι μόνο τις άλλες οικογένειες που είναι εκτός συλλόγου αλλά και αυτές που είναι εντός
Η πρόταση την οποία υιοθέτησαν κόμματα της αντιπολίτευσης και κατέθεσαν στη Βουλή αναφέρεται ως «πρόταση των συγγενών των θυμάτων»
Βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας 21
Κυριάκος Μητσοτάκης από το νέο ΚΕΠΑ στο Γαλάτσι: Αυτονόητη η διεύρυνση της λίστας αναπηριών που είναι μη αναστρέψιμες
«Θεωρώ αδιανόητο να ζητούμε από τους συμπολίτες μας να επαναπιστοποιείται η αναπηρία τους όταν γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάστασή τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νίκη Κεραμέως στο ΚΕΠΑ Γαλατσίου 10