Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Επίσκεψη Μακρόν: Πλήθος κυβερνητικών στελεχών στην Πνύκα – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης [pics]

Επίσκεψη Μακρόν:  Πλήθος κυβερνητικών στελεχών στην Πνύκα – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης [pics]

Σύσσωμη η κυβέρνηση αλλά και επικεφαλής άλλων πολιτικών κομμάτων βρίσκονται στην Πνύκα. Παρόντες ωστόσο είναι και επικεφαλής άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σύσσωμη η κυβέρνηση αλλά και επικεφαλής άλλων πολιτικών κομμάτων βρίσκονται στον χώρο. Στον χώρο ήδη έχουν καταφτάσει κυβερνητικά στελέχη και σιγά σιγά παίρνουν θέση. Όλγα Γεροβασίλη, Σωκράτης Φάμελλος, Γιάννης Δραγασάκης, Σταύρος Κοντονής, Γιαννης Μπαλάφας, Γιαννης Αμανατίδης, Θεανώ Φωτίου, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Αλέκος Φλαμπυράρης, Έφη Αχτσίογλου, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Γαβρόγλου, Ράνια Αντωνοπούλου, Τάσος Πετρόπουλος, Νίκος Τόσκας, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Ανδρέας Ξάνθος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Καμμένος έχουν πάρει τις θέσεις τους από μεριάς κυβερνησης.

Το “παρών” δίνει και η Βασιλική Θάνου όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Στον χώρο βρέθηκαν και οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου και Φώφη Γεννηματά, οι οποίοι αντάλλαξαν θερμή χειραψία, λέγοντας και “δυο λόγια” για τις διεργασίες και τις υποψηφιότητες στην κεντροαριστερά

Ασφαλώς και τα μέτρα ασφαλείας είναι… δρακόντεια, με άνδρες της φρουράς του Γάλλου προέδρου να εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα πάντα στον χώρο, και να έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία γύρω από το μέρος που θα μιλήσει.

Θέση φυσικά έχουν πάρει και οι δημοσιογράφοι ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, προμηθευόμενοι και τα κατάλληλα ακουστικά για να ακούν την μετάφραση από την ία γλώσσα στην άλλη.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις