Πολιτική

Επίσκεψη με νόημα του Αλέξη Τσίπρα στο Λιμενικό

Το υπουργείο Ναυτιλίας επισκέπτεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε μια συμβολική κίνηση μετά το επεισόδιο στα Ίμια όπου τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος του Λιμενικού "Γαύδος".

Ο πρωθυπουργός αρχικά θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον θάλαμο επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να απευθυνθεί και στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος κοντά στα Ίμια. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε την επομένη τηλεφώνημα από τον τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ και συμφώνησαν να πέσουν οι τόνοι.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σχέδιο «μπαζώματος» πίσω από τις «παλινωδίες» του προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το πόρισμα για τα Τέμπη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Νέα Αριστερά λένε ότι από εκεί που η κυβέρνηση είχε «ευαγγέλιο» το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, τώρα το αμφισβητεί, με τη συμμετοχή ακόμα μια φορά και της ηγεσίας της Δικαιοσύνης
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου