Πολιτική

Επίθεση Αχτσιόγλου στην κυβέρνηση για την οικονομία

Μαζική ήταν η χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της Λίμνης,στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης,με ομιλητές την Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Λασιθίου, Μανόλη Θραψανιώτη.

Στη συζήτηση με τους πολίτες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι«προκύπτει πλέον ξεκάθαρα πως η στάση της κυβέρνησης στην οικονομική κρίση δεν είναιτυχαία, πρόκειται για σαφή στρατηγική επιλογή. Επαναλαμβάνει τις συνταγές από τα παλιά: Για την πορεία της οικονομίας φταίνε οι μικρές επιχειρήσεις που δεν είναι βιώσιμες. Για την κατάσταση στην αγορά εργασίας φταίνε οι εργαζόμενοι που δεν είναι ευέλικτοι και οι κανόνες προστασίας τους που είναι εμπόδια. Η κοινωνική δυσφορία αντιμετωπίζεται στην καλύτερη περίπτωση με απαξίωση, στη χειρότερη με ακραίο αυταρχισμό».

Click4more: Ισχυρή δημόσια παρέμβαση στην υγεία, στην παιδεία και στην οικονομία ζητά ο Σκουρλέτης

Η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «χρειάζεται άμεσα αλλαγή στρατηγικής κατεύθυνσης».Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι «ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες»,προσθέτοντας πως«το βασικό είναινα υπάρξει μια άλλη πολιτική, που θα στηρίζει τις θέσεις, τις σχέσεις εργασίας και τους μισθούς των εργαζομένων,καθώς και τις επιχειρήσεις με άμεση,μη επιστρεπτέα ενίσχυση.Αν αυτή η πολιτική εφαρμοστεί, μπορούμε έστω και τώρανα οικοδομήσουμε μια διαφορετική κατάσταση στην αγορά. Να αποφύγουμε τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τη φτωχοποίηση των οικογενειών».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1