Site icon NewsIT

Επίθεση Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Εύχομαι να έχετε έστω και μία πρόταση μέχρι το 2016 που θα γίνουν εκλογές

10.11.2013 | 22:50
ΦΩΤΟ  ΕUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ξεκινώντας την ομιλία του υπενθύμισε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο παρελθόν για το αν θα καταθέσει πρόταση μομφής ότι δηλαδή “Η κυβέρνηση δε θα πέσει με συζητήσεις στο κοινοβούλιο”.

Ανέφερε μάλιστα πως ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής γιατί  “ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούσε να περάσει μπροστα στις δημοσκοπήσεις”.

Όσο για τη συγκυρία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η πρόταση μομφής έγινε “στην πιο καθοριστική φάση στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές”.

Ως αφορμή για την πρόταση δυσπιστίας ανέφερε πως είναι “η ΕΡΤ που κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε αμαρτωλή”

Συνέχισε κάνοντας λόγο για “ωμή απόπειρα συκοφάντησης” τα όσα ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ περί εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων από το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Επίσης δήλωσε πως η μόνη εξήγηση για την πρόταση μομφής είναι μία τελευταία προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σϊμος Κεδίκογλου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται συνεχώς κάθε αλλαγή και μεταρρύθμιση που γίνεται χωρίς ωστόσο να έχει καμία πρόταση. και κλείνοντας ευχήθηκε

Κλείνοντας την ομιλία του ευχήθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση να “καταφέρει να παρουσιάσει έστω και μία πρόταση μέχρι το 2016 γιατί τότε θα γίνουν εκλογές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ρωτά τον ΣΥΡΙΖΑ: Είναι νόμιμες οι καταλήψεις δημόσιων κτιρίων

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει πιο δίκαιος φόρος για τα ακίνητα”

Προσωπική επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: ‘Ατιμη η πράξη του συκοφάντη – Οργανωμένα συμφέροντα κινούνται πολύ κοντά σου
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version