Πολιτική

Επίθεση Λεβέντη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Που ήταν όταν η χώρα πτώχευε;

- Τον κατηγόρησε ότι στρέφει τα πυρά του εναντίον των ξένων για να γίνει ευχάριστος
- "Που ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;", είπε ο κ. Λεβέντης
- Αποκάλεσε χούντα την κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Λεβέντης και σχολιάζοντας την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα αναρωτήθηκε: “Που ήταν ο κ. Παυλόπουλος όταν η χώρα πτώχευε; Τι έκανε για να προλάβει το κακό;”

Είπε ακόμα ότι ο κ. Παυλόπουλος για να γίνει ευχάριστος στρέφει τα πυρά εναντίον των ξένων ενώ τον κατηγόρησε για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων επί της Υπουργίας του. Ο κ. Λεβέντης ζήτησε την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για το ασφαλιστικό και τα Εργασιακά.

Από τα πυρά του κ. Λεβέντη δεν γλίτωσε και η κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε χούντα όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Είπε ότι η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα και έκανε μια τρύπα στο νερό με την συγκεκριμένη ρύθμιση για τις άδειες ενώ διατύπωσε ενστάσεις για το διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί.

Τέλος, ζήτησε και πάλι οικουμενική κυβέρνηση και κατηγόρησε θερμοκέφαλους συνεργάτες των Τσίπρα-Μητσοτάκη που βάζουν εμπόδια στην συνεργασία εκτιμώντας ότι οδεύουμε σε κυβέρνηση συνεργασίας αφού οι δανειστές θα ζητήσουν από τον πρόεδρο της ΝΔ να στηρίξει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ