Πολιτική

Επίθεση Σκουρλέτη στην κυβέρνηση για Φαρμακονήσι: Πλεόνασμα αναισθησίας…

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του ναυαγίου στο Φαρμακονήσι και με νέα σημερινή δήλωσή του, ο Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με πλεόνασμα πολιτικής αναισθησίας που φανερώνει απαξίωση για την ανθρώπινη ζωή εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το τραγικό ναυάγιο στο Φαρμακονήσι».

Επίσης, ζητεί από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για την πραγματοποίηση έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

Ο κ. Σκουρλέτης προσθέτει ότι «αντί η κυβέρνηση να δηλώσει ευθαρσώς εάν προτίθεται να διεκδικήσει την αναθεώρηση του Δουβλίνο II, που μετατρέπει τις χώρες του Νότου σε αποθήκες ψυχών, αξιοποιώντας την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από τη χώρα μας, επιλέγει τη γνωστή σε αυτήν πρακτική των ανέξοδων επιθέσεων».

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζει τη χθεσινή πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει με επιστολή του στον Χέρμαν βαν Ρομπάι την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει αν θα ακολουθήσει ή θεωρεί πως όλα βαίνουν καλώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκουρλέτης: Να παραιτηθεί ο Βαρβιτσιώτης

Πυρ και μανία με Βαρβιτσιώτη για το Φαρμακονήσι ο Βενιζέλος

Φαρμακονήσι: «Οι λιμενικοί μας έβαλαν τα όπλα στο λαιμό, δεν ήρθαν να μας σώσουν»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη για τα Τέμπη - Τα επόμενα βήματα
Τα κόμματα, αφού  μελετήσουν τα περιγραφόμενα  μπορούν να καταθέσουν στην Ολομέλεια αίτηση με 30 τουλάχιστον  υπογραφές βουλευτών για την σύσταση Ειδικής Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής
Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία για Κώστα Καραμανλή και Χρήστο Σπίρτζη 3
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 3