Πολιτική

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Επτά συλλήψεις αλλά όχι για τις μολότοφ!

Σε 44 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά την επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου το απόγευμα της Κυριακής (19.02.2017). Από αυτές, οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις, αλλά δεν αφορούν στην επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Περίπου 30 άτομα, που φορούσαν αποκριάτικες στολές και μάσκες, επιτέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου. Από τις βόμβες μολότοφ που πέταξαν, προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και σε δυο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα μπροστά.

Από τους 44 προσαχθέντες, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, όχι όμως για την επίθεση, αλλά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς φέρονται ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Οι υπόλοιποι 37 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης