Πολιτική

Επίθεση στο Σινά: Συγκλονισμένος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Κυριάκο Μητσοτάκης, για την πολύνεκρη επίθεση στο βόρειο Σινά. Το tweet του προέδρου της ΝΔ.

Η επίθεση στο βόρειο Σινά έχει “παγώσει” ολόκληρο τον κόσμο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει συγκλονισμένος από την πολύνεκρη τραγωδία με το σύνθημα: “Τέλος στο αίμα που φέρνει το μίσος”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση στο Σινά

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι νεκροί από την επίθεση είναι 235. Μια λίστα που αυξάνεται λεπτό με το λεπτό. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ένα μήνυμα που αναφέρει: “Νιώθω συγκλονισμένος. Η τραγωδία στο Σινά μας οδηγεί να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στον πόλεμο κατα της τρομοκρατίας. Τελος στο αίμα που φέρνει το μίσος“.

Δείτε την ανάρτησή του

Σημειώνεται πως νωρίτερα, μήνυμα είχε στείλει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό οικοπέδων - Μητσοτάκης: Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό πυροσβεστών για το 2025
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα δυνατά σενάρια», είπε για την Κλιματική Κρίση ο πρωθυπουργός από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1