Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ο πιο επικίνδυνος και ανεύθυνος πρωθυπουργός

ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ο πιο επικίνδυνος και ανεύθυνος πρωθυπουργός

Με μια σκληρή δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης σχολίασε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση μιλώντας για κατάλυση του κράτους δικαίου ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα.

Πιο συγκεκριμένα στη δήλωσή τοη ο κ. Καραγκούνης τονίζει ότι “στις Δημοκρατίες όταν διεξάγονται εκλογικές διαδικασίες, ο λαός αποφασίζει με πλήρη ενημέρωση, ηρεμία και καθαρό μυαλό. Διαφορετικά οι εκλογές μετατρέπονται σε θεσμικό εκβιασμό”.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υποστηρίζει ακόμη ότι “αλλά οι μοιραίοι που μας κυβερνούν, αποφάσισαν να καταλύσουν το κράτος δικαίου, που υπήρξε μια από τις μεγάλες κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης”.

“Είναι αδιανόητο, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να αλλοιώνονται πάγιοι κανόνες διεξαγωγής εκλογών και δημοψηφισμάτων.

Τι κι αν υπάρχει Σύνταγμα, τι κι αν υπάρχουν προθεσμίες, τι κι αν υπάρχουν αρμόδια όργανα. Δε βαριέσαι” συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος κλείνοντας τη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης σημείωσε ότι “όλα αυτά είναι δευτερεύοντα, για τον πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο πρωθυπουργό που γνώρισε η χώρα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε