Πολιτική

“Επίθεση” του Υπ. Εργασίας σε ΝΔ: “Γονιδιακή” εμμονή της η υπονόμευση της κοινωνικής ασφάλισης

Την αντίδραση του υπουργείου Εργασίας έχει προκαλέσει το σχόλιο της Ν.Δ σχετικά με τον ΕΦΚΑ, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "μαγείρεψε" τον προϋπολογισμό για να παρουσιάζει πλεονάσματα.

Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που μετά από αλλεπάλληλες «κατόρθωσε» να παραδώσει ένα τεράστιο έλλειμμα στην κοινωνική ασφάλιση.

Επομένως, “κατανοούν” όπως λένε την αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραδεχτεί ότι σήμερα ο ΕΦΚΑ έχει πλεονασματική λειτουργία και το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, που υπονόμευσε με τις πολιτικές της, ανακτά την αξιοπιστία του.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως η στάση της ΝΔ, μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της Γιάννη Βρούτση, δείχνει την “γονιδιακή εμμονή της” στην υπονόμευση του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και στην εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων, που είναι εχθρικά προς τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
«Να αντιδράσει η Δικαιοσύνη και να καταδικάσουν όλα τα κόμματα τις απειλές που δεχόμαστε» ζήτησε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
«Αυτονόητα θα πρέπει να αντιδράσει η Δικαιοσύνη και να καταδικάσουν ΟΛΑ τα κόμματα την πρόσκληση σε βία», τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής