Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ερώτηση Άδωνι στον Αλέξη Τσίπρα για τις “περίεργες” δηλώσεις Πολάκη

Ερώτηση Άδωνι στον Αλέξη Τσίπρα για τις “περίεργες” δηλώσεις Πολάκη

Μετά τις οξύτατες διαμαρτυρίες και των 5 δικαστικών ενώσεων της χώρας για τις παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά τα Δικαστών, το θέμα έρχεται και στον κοινοβουλευτικό έλεγχο με Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης θέτει στον Πρωθυπουργό την επίθεση που άσκησε ο αναπληρωτής υπουργού Υγείας κατά της Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας για την προ ημερών σύλληψη δύο διοικητικών στελεχών του νοσοκομείου Τρικάλων σχετικά με τη σύναψη συμβάσεων εργασίας για την καθαριότητα του νοσοκομείου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εκφράζει τη βαθιά ανησυχία για τις δηλώσεις του κ. Παύλου Πολάκη, επισημαίνοντας ότι υπάρχει κρίση αυτοσυνειδησίας σε ορισμένα μέλη της Κυβέρνησης, τα οποία, δυστυχώς, παίζουν ἐν οὐ παικτοῖς, θέτοντας σε σοβαρή κρισιμότητα την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και τις βασικές αρχές του κράτους δικαίου.

Και ερωτά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ποια είναι η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και αν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Πολάκη για το ρόλο των Δικαστικών λειτουργών και των Αστυνομικών οργάνων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε