Site icon NewsIT

Έρχεται την Τρίτη η τρόικα με… 1 δισ. ευρώ στην τσέπη

06.12.2013 | 07:10
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει πλέον ότι τα κρίσιμα ζητήματα έχουν προχωρήσει και πως ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει η τρόικα και να κλείσει και η διαπραγμάτευση.

 Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τρόικα θα επιστρέψει στη χώρα αμέσως μετά το eurogroup της Δευτέρας, δηλαδή από την ερχόμενη Τρίτη.

Το μόνο ανοιχτό αγκάθι είναι η αμυντική βιομηχανία, όπου όμως με το σχέδιο για 500 απομάκρυνση και διατήρηση της λειτουργίας όσο δεν υπάρχει έλλειμμα, όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία.

Ταυτόχρονα η χώρα προώθησε τα θέματα με τα χρέη προς την ΕΥΔΑΠ και του κώδικα των δικηγόρων και έτσι όλα δείχνουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου η αποδέσμευση του ενός δισ ευρώ από τη δόση του Ιουλίου που ακόμη εκρεμμεί και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται απόφαση του eurogroup αλλά απλά ένα “ok” από το euro working group

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος στην ΚΟ: Υβρίδιο η τρόικα – Δεν θέλουμε πολιτικές χάρες

Σαμαράς: Τα τελευταία μέτρα στο Μαραθώνιο, είναι τα πιο δύσκολα – Συμφωνία ως το τέλος του έτους – Μπαρόζο: Δε θα ήμασταν τίποτα χωρίς την Ελλάδα

Αποφασισμένος ο Α. Σαμαράς απέναντι στην τρόικα για τους πλειστηριασμούς – Μύδροι στον ΣΥΡΙΖΑ: “Τέλος στην ασυδοσία όσων μπλοκάρουν τις επενδύσεις”

Βενιζέλος: Τεχνικό το θέμα της επόμενης δόσης – Καμία χώρα που μας δάνεισε, δεν κινδύνευσε

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version