Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Έστησαν τον πρωθυπουργό οι υπουργοί του! Έφτασε νωρίτερα για τη σύσκεψη το ΥΠΟΙΚ και περίμενε 15’ λεπτά έξω από γραφείο του Στουρνάρα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

– Στον… ύπνο έπιασε ο Αντώνης Σαμαράς τους υπουργούς του
– Έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών μια ώρα πριν τη σύσκεψη
– Αργότερα έφτασαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Υγείας
– Η σύσκεψη γίνεται ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με την τρόικα από αύριο
– Ένταση με απολυμένες καθαρίστριες έξω από το υπουργείο

Συνήθως, τα… “καψόνια” στους υπουργούς τα κάνει ο πρωθυπουργός. Αλλά στην Ελλάδα φαίνεται πως όλα γίνονται ανάποδα. Και το απόγευμα της Κυριακής, το καψόνι το έκαναν οι υπουργοί στον πρωθυπουργό. Φταίει λίγο κι εκείνος βέβαια!

Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, πριν από τις προγραμματισμένη για τις 18:00 σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου και των υπουργών Ανάπτυξης και Υγείας ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Ο πρωθυπουργός θέλησε να ελέγξει τα… αντανακλαστικά των υπουργών του. Και έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών σχεδόν μια ώρα νωρίτερα, στις 17:05. Όμως δε βρήκε κανέναν εκεί. Και μέχρι να φτάσει η γραμματέας του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα για να του ανοίξει, ο πρωθυπουργός περίμενε 15 λεπτά έξω από το γραφείο του υπουργού. Βρήκε βέβαια την ευκαιρία να έχει μια δεκάλεπτη συνομιλία με τους δημοσιογράφους!

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό απρόοπτο. Έξω από το υπουργείο Οικονομικών συγκεντρώθηκαν οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και επικράτησε ένταση με άνδρες των ΜΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στουρνάρας: Όλοι έχουμε κάνει λάθη κ. Ρεν!

Άγριο κράξιμο από Ρεν: Ζω με τις καθυστερήσεις των Ελλήνων τέσσερα χρόνια

Τώρα και η Λαγκάρντ εναντίον τρόικας

”Η Ελλάδα πιθανότατα δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα στήριξης”

Αμερικανικό ινστιτούτο μας στέλνει σε νέο νόμισμα στο Geuro

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε