Πέμπτη, 18 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Exit polls: Η πρώτη αντίδραση από Κουμουνδούρου για την τελική διαφορά!

ΣΥΡΙΖΑ exit polls

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα exit polls έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας και στελέχη της Κουμουνδούρου κάνουν εκτιμήσεις για το πού θα… κάτσει η διαφορά.

Σαφές προβάδισμα δίνει στην Νέα Δημοκρατία το αποτέλεσμα από το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών, την ώρα που η ΕΡΤ έχει παρουσιάσει δική της εκτίμηση.

Από τη ΝΔ η πρώτη αντίδραση έχει ήδη έρθει, ενώ το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, στελέχη της Κουμουνδούρου θεωρούν πως η διαφορά θα “κάτσει” ανάμεσα στο 4% και το 5%, ενώ εκτιμούν πως δεν θα φτάσει στο 7%.

Επιπλέον, έδιναν ιδιαίτερη σημασία στα υψηλότερα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και τα χαμηλότερα της ΝΔ, λέγοντας πως καλά είναι να περιμένουμε την πραγματική αποτίμηση της κάλπης όταν θα βγαίνουν τα πραγματικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, στο κυβερνών κόμμα λένε πως «θα περιμένουμε τις πρώτες εκτιμήσεις των πραγματικών αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, για να σχολιάσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια το μήνυμα της κάλπης.

Σε κάθε περίπτωση όσοι περίμεναν ή είχαν προεξοφλήσει ότι το αποτέλεσμα των σημερινών ευρωεκλογών θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται πως θα διαψευσθούν», καταλήγει το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος.

Δείτε εδώ αμέσως μετά τις 19.00 τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις