Site icon NewsIT

Έχω βγάλει κι εγώ selfie με τη Δανή πρωθυπουργό!

14.12.2013 | 20:07
Έχω βγάλει κι εγώ selfie με τη Δανή πρωθυπουργό!

Πριν το κάνουν ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον, είχαν προλάβει Έλληνες πολιτικοί να βγάλουν selfie φωτογραφία με την πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ Σμιντ.

Δεν ήταν μόνο ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ήταν και η Άννα Διαμαντοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια η πρώην υπουργός μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

Εκεί ανέβασε και τη selfie που είχε βγάλει με την Δανή πρωθυπουργό τον περασμένο Μάρτιο στην Κοπεγχάγη σε συνάντηση για την σοσιαλδημοκρατία.

Μόνο αυτή η selfie δε βγήκε στην κηδεία του Μαντέλα…

Έγραψε η πρώην υπουργός για τη Δανή πρωθυπουργό:

Η Helle Thorning-Schmidt είναι μια πολύ σημαντική γυναίκα, με ισχυρές απόψεις και σημαντική διαδρομή σε πολύ νεαρή ηλικία, με μεγάλες διακρίσεις ως Πρωθυπουργός της Δανίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Τη γνωρίζω από τις αρχές του 2000, όταν εκπροσωπούσε τη Δανία στην Ευρωβουλή και δραστηριοποιούταν στον τομέα της απασχόλησης και των κοινωνικών υποθέσεων.

Είναι ένας ζεστός και εκφραστικός άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το ψυχρό μοντέλο του Δανού που έχουμε στο μυαλό μας. Οι προσωπικές φωτογραφίες είναι κάτι που το κάνει χρόνια.

Το Μάρτιο είχα τη χαρά και την τιμή να με προσκαλέσει σε μια κλειστή συνάντηση στην Κοπεγχάγη για την Σοσιαλδημοκρατία, όπου τα “selfies” ήταν ένα ανθρώπινο και χιουμοριστικό διάλειμμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωθυπουργός της Δανίας: Sexy, όμορφη και παντρεμένη με gay; – ΦΩΤΟ

Γελάκια, φλερτ και… selfie στην κηδεία του Μαντέλα

Αυτές είναι οι πιο περίεργες selfie φωτογραφίες του 2013

Μην αυτοκτονήσεις μέχρι να βγάλω την φωτογραφία!

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version