Πολιτική

Εύα Καϊλή: «Αισθανόμαστε όλοι ντροπή για αυτό που έχει συμβεί», λέει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας για το σκάνδαλο Qatar Gate και την φερόμενη εμπλοκή της Εύας Καϊλή.

Σύμφωνα με όσα είπε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Live News το γεγονός πως η Εύα Καϊλή είναι Ελληνίδα, πέραν του ότι ήταν και μία από τις δεκατέσσερις αντιπροέδρους του Ευρωκοινοβουλίου αποτελεί μία βαριά σκιά για τη χώρα μας.

«Δεν δαχτυλοδείχνουμε τους Σοσιαλιστές γιατί επί του παρόντος οι φερόμενοι να εμπλέκονται σε αυτό, όσοι έχουν έρθει στην επιφάνεια είναι από το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών. Το κλίμα είναι βαρύ γιατί το Ευρωκοινοβούλιο είναι η καρδιά του ευρωπαϊκού οικοδομήματος  από πλευράς Δημοκρατίας και αισθανόμαστε όλοι μία ντροπή για αυτό που έχει συμβεί» επισήμανε η κ. Ασημακοπούλου.

Τόνισε μάλιστα ότι γίνονται προσπάθειες για να προστατευθεί η τιμή και η υπόληψη του Ευρωκοινοβουλίου. «Αυτό που συμβαίνει είναι “βούτυρο στο ψωμί” ευρωσκεπτικιστών και λαϊκιστών» προσέθεσε.

Σημείωσε πως η δήλωση της Εύας Καϊλή σχετικά με το Κατάρ, την ξένισε. «Μου είπε μία θετική άποψη για το Κατάρ αλλά δεν μου ζήτησε τίποτα περαιτέρω».

«Έγινε μεγάλο σούσουρο στη γειτονιά. Άκουσα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, ό,τι έπιασαν τον πατέρα της στην ταράτσα του σπιτιού με τα χρήματα, μέχρι και το ότι βρήκαν κρυμμένα λεφτά στην κούνια του μωρού. Δεν ξέρω τι απ’ όλα αυτά ισχύει, ήμουν εκτός Βρυξελλών» είπε η κ. Ασημακοπούλου αναφορικά με την ημέρα σύλληψης της Εύας Καϊλή.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε τεντωμένο σκοινί οι ευαίσθητες εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ – Πιέζουν τον Aνδρουλάκη ακόμα και για διαγραφές
Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε και πάλι κριτική για τη λειτουργία των οργάνων, αλλά και γιατί άργησε να χειριστεί το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Νίκος Ανδρουλάκης
Το αίτημα της Τουρκίας να αγοράσει πυραύλους «Meteor» κυριάρχησε στη συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν στο Παρίσι
Οι συνομιλίες Μητσοτάκη - Μακρόν επικεντρώθηκαν και στα θέματα της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας, σε συνάρτηση με τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης
Μητσοτάκης – Μακρόν: Τι ειπώθηκε για πώληση των πυραύλων «Meteor» στην Τουρκία
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ενίσχυση της ασφάλειας σε λεωφορεία και προαστιακό στην Δυτική Αθήνα με 130 αστυνομικούς»
«Οι αστυνομικοί θα βρίσκονται μέσα σε λεωφορεία και τρένα του προαστιακού, από την αρχή μέχρι το τέλος των δρομολογίων» λέει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Ενίσχυση της ασφάλειας σε λεωφορεία και προαστιακό στην Δυτική Αθήνα με 130 αστυνομικούς»