Πολιτική

Εύα Καϊλή: Η νέα καθημερινότητα μετά την αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Η Εύα Καϊλή, κατηγορούμενη για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς “QatarGate”, αποφυλακίστηκε με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, και πλέον βιώνει μία νέα καθημερινότητα, ούσα κρατούμενη στο σπίτι της. 

Ο Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, μίλησε στο OPEN για την Εύα Καϊλή, τονίζοντας ότι είναι ευτυχισμένη που βρίσκεται ξανά κοντά στο παιδί της. 

“Έλαβε νέο αριθμό τηλεφώνου και είχαμε μία σύντομη συνομιλία, για να δω πώς πήγαιναν τα πράγματα. Την πήρα το Σάββατο. Χάρηκα που κατάλαβα ότι ήταν ευτυχισμένη που βρήκε το παιδί της”, ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η Εύα Καϊλή μπορεί να συναντήσει τον σύντροφο της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο Σβεν Μαρί εξήγησε ότι “δεν υπάρχει απαγόρευση, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βλέπονται, αφού είναι κι αυτός υπό ηλεκτρονική επιτήρηση οπότε δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του. Μπορούν να έχουν επαφή τηλεφωνικά, αλλά όχι να βλέπει ο ένας τον άλλον με φυσική παρουσία”.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης