Πολιτική

Ευάγγελος Αποστολάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Βαθιά δημοκρατική η στάση του – Κάποια στελέχη ξέφυγαν

Τον «εμφύλιο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα και τα επόμενα βήματα, σχολίασε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπερασπίστηκε γι’ άλλη μία φορά τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι η θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενωτική και ο ίδιος απευθύνθηκε σε όλους.

Σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, υπογράμμισε ότι «πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ανέφερε:

«Βαθιά δημοκρατική η ενωτική στάση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζει να είναι θεσμικός. Ήδη από την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών και αναδείχτηκε ως πρόεδρος, η θέση του συνειδητά ήταν ενωτική, απευθύνθηκε σε όλους».

Τόνισε δε ότι «κάποια στελέχη ξέφυγαν, έχει οξυνθεί η κατάσταση», ενώ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν μπορεί να αμφισβητείται το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Πρέπει να λυθούν γρήγορα όλα τα εσωτερικά ζητήματα, δεν έχουμε περιθώρια», επισήμανε, σημειώνοντας ότι «πρέπει μέχρι τις Ευρωεκλογές το κόμμα να πατήσει στα πόδια του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ