Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ «στα αποδυτήρια»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το κυβερνών κόμμα.

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, με δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» ήταν κατηγορηματικός: «Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Υπενθυμίζεται πως απόψε συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί αναμένεται να εγκριθούν και τα επόμενα δεκαπέντε ονόματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο. Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί την δημοσιότητα ο νέος κατάλογος με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ