Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Η στιγμή που Αφροδίτη Λατινοπούλου και Κώστας Καραμανλής ανταλλάσσουν χειραψία στο εκλογικό κέντρο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ψήφισε για τις ευρωεκλογές στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους μάλιστα, συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες.

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε το πρωί η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» και υποψήφια Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αφού έφτασε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος και έριξε την ψήφο της, εμφανίστηκε αισιόδοξη για το τελικό αποτέλεσμα.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη σήμερα, γιατί από σήμερα αλλάζει η Ελλάδα, αλλάζει η Ευρώπη και είναι μια νέα εποχή που επιτέλους θα επικρατεί η λογική. Πάμε δυνατά με τη Φωνή Λογικής» είπε μπροστά στις κάμερες.

Η αποχώρηση της κυρίας Λατινοπούλου συνέπεσε χρονικά με αυτή του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, με τον οποίο και χαιρετήθηκαν. Οι δυο τους ψήφισαν στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

latinopoulou latinopoulou

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αισιοδοξεί πως η «Φωνή Λογικής» θα πιάσει τον στόχο του 3% και θα καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Από το υπουργικό στο μαιευτήριο – Αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας λίγο πριν γεννήσει
Η Πειραιώτισσα που κατάφερε να γίνει το νεότερο μέλος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. Αν και απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της στον ανασχηματισμό του 2024, τώρα αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο
Η Δόμνα Μιχαηλίδου