Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Ευρωεκλογές 2024: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε για τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Κυριακής (09.06.24). Ο πρωθυπουργός γύρω στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ, όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύονταν από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τον γιο του Κωνσταντίνο.

Κατά την άφιξή του, ο κ. Μητσοτάκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα. Μάλιστα, μπαίνοντας στο σχολείο, είχε μία σύντομη συνομιλία με έναν μικρό φίλο. 

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα και ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλω να επαναλάβω σήμερα ότι οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε τόσο ισχυροποιούμε τη Δημοκρατία.

Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

 

 Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία για να προφέρουν την δική τους ετυμηγορία» δήλωσε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις