Πολιτική

«Ευχαριστώ» Ρόμπερτ Μενέντεζ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την παρασημοφόρηση

Με επιστολή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο φιλέλληνας Αμερικανός γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ, την ευχαριστεί για την παρασημοφόρησή του.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να του απονέμει το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του, ο Ρόμπερτ Μενέντεζ κάνει λόγο για τη σημαντικότερη διάκριση που έχει λάβει στη ζωή του και την οποία θα έχει πάντα στην καρδιά του.

Όλη η επιστολή του Ρόμπερτ Μενέντεζ

«Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Σας παρακαλώ, δεχθείτε την ευγνωμοσύνη μου για το γεγονός ότι φιλοξενήσατε την τελετή του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα. Ήταν η σημαντικότερη διάκριση που έχω λάβει στη ζωή μου και θα έχω πάντα στην καρδιά μου το παράσημο και την αναγνώριση προς το πρόσωπό μου.

Εκτιμώ ειλικρινά τις προσπάθειές σας για την ενίσχυση των διαρκώς αναπτυσσόμενων διμερών σχέσεων μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Πολιτειών και προσβλέπω στη συνέχιση και στο μέλλον αυτής της καλής συνεργασίας για την ευόδωσή τους. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο Γιώργος Φλωρίδης
Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε να κρύψω»
«Το ήθος μου, η πίστη μου κι η αλήθεια μου επιβάλλει να σας πείσω να καταψηφίσετε την αβάσιμη πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Καμία σκιά, καμία λάσπη» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Χρήστος Τριαντόπουλος
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου – «Για διευκόλυνση της δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών»
«Υποβάλλω την παραίτηση μου, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου στην επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Βασίλης Παπαγεωργίου