Site icon NewsIT

Φάμελλος για την καρατόμησή του από Κασσελάκη: Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα – Επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ

28.08.2024 | 11:13
Φάμελλος για την καρατόμησή του από Κασσελάκη: Μέχρι χθες δεν ήξερα τίποτα – Επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στην καρατόμησή του από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος σήμερα, Τετάρτη (28.08.24), την επομένη των καταιγιστικών εξελίξεων στην Κουμουνδούρου.

«Μέχρι χθες τέτοια ώρα δεν ήξερα τίποτα. Είναι μία αδικαιολόγητη πρόταση, κυρίως επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ… Από την πρώτη ημέρα μέχρι και χθες έκανα τα πάντα για να μην αμφισβητείται η ηγεσία του προέδρου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος, επισημαίνοντας πως «δεν είναι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη».

«Επικοινώνησα μες στην ημέρα με τον κ. Κασσελάκη και το γραφείο του για τον προγραμματισμό της συνεδρίασης της ΚΟ και με ενημέρωσε ότι θα εισηγηθεί την αλλαγή του προεδρείου συλλογικά», είπε ο κ. Φάμελλος, περιγράφοντας το χρονικό της καθαίρεσής του.

«Του είπα ότι η απόφασή του πέρα από αιφνιδιαστική κι αδικαιολόγητη, είναι πάνω από όλα επιζήμια για τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Ερωτηθείς τί του απάντησε ο κ. Κασσελάκης, ο κ. Φάμελλος είπε: «ο πρόεδρος μου απάντησε με την επιλογή της εισήγησής του».

Ο ίδιος επεσήμανε πως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί τον καρατόμησε ο πρόεδρος του κόμματος, εξγώντας «ότι  το προεδρείο δεν είχε παρουσιάσει κανένα έλλειμα, είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά, είχαμε εκφράσει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά ανοίξαμε ένα εσωτερικό ζήτημα δίχως λόγο».

«Στην πολιτική δεν συμμετέχω με φόβους… Μέσα στην ΚΟ εισέπραξα την ομόφωνη στήριξη για την προεδρία μας», συμπλήρωσε ακόμη. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος, όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε και υπογράμμισε ότι «δεν τίθεται για μένα θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι υπέρ της ενότητας». 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version