Πολιτική

Φάμελλος: Θα επιμείνουμε στην πρόταση μομφής και όποτε γίνει εφικτό θα την υποστηρίξουμε

«Η κοινωνία έχει καταθέσει την απαίτηση να υπάρχει διαφάνεια και δικαιοσύνη στο έγκλημα το Τεμπών» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πρωτοβουλία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας τόνισε πως «θα  επιμείνουμε σε αυτή την κατεύθυνση και όποτε αυτό γίνει εφικτό, με πρόταση των δημοκρατικών κομμάτων, θα συμμετέχουμε και θα υποστηρίξουμε. Το ζητήσαμε από σήμερα. Γιατί πιστεύουμε ότι αποδείξεις υπάρχουν και οι όροι υπάρχουν και η άποψη της κοινωνίας υπάρχει».

Ακόμη τόνισε ότι «ο κύριος Μητσοτάκης καθυστερεί να δώσει απαντήσεις και, κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτεται ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τη συγκάλυψη του εγκλήματος», ανέφερε ο κ. Φάμελλος και συνέχισε:

«Εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που λέει η κοινωνία. Καταθέσαμε αίτημα για συζήτηση προ ημερήσιας και μετά την συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη και τις νέες αποκαλύψεις, ζητήσαμε να υπάρξει μία πρόταση μορφής, γιατί η ελληνική κοινωνία είναι δύσπιστη με τον κύριο Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα, το οποίο εμείς έχουμε βάλει σε προτεραιότητα, την προ ημερησία συζήτηση»,πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Και υπογράμμισε: «Έχω την αίσθηση ότι και αυτή την καθυστερεί ο κύριος Μητσοτάκης και την πηγαίνει προς τα πίσω. Εμείς επιμένουμε λοιπόν την επόμενη εβδομάδα να γίνει η προ ημερήσιας συζήτηση και θα μας δοθεί δυνατότητα και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να συζητήσουμε και για την πρόταση της δυσπιστίας.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί και να σκεφτεί και το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης δεν ενδίδει στις σειρήνες συνεργασίας παρά τη δημοσκοπική πτώση του ΠΑΣΟΚ – Επιθέσεις στα «μονοπρόσωπα» κόμματα
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πειστεί ότι το κοινό που θα τον ακολουθήσει δεν είναι οι αριστεροί ψηφοφόροι αλλά οι κεντρώοι
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για 25η Μαρτίου: Το ανέφικτο έγινε πραγματικότητα – Οι Έλληνες πέτυχαν γιατί ήταν ενωμένοι
«Σήμερα ζούμε σε εξαιρετικά ταραγμένους καιρούς και πολλές από τις σταθερές, οι οποίες τις οποίες θεωρούσαμε δεδομένες τις τελευταίες δεκαετίες, τίθενται σε αμφισβήτηση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης