Site icon NewsIT

Φειδίας Παναγιώτου: Για απαξίωση τον καταγγέλλουν συγγενείς αγνοουμένων της Κύπρου – «Δεν είσαι η μόνη ορφανή»

22.07.2024 | 15:50
Φειδίας Παναγιώτου: Για απαξίωση τον καταγγέλλουν συγγενείς αγνοουμένων της Κύπρου – «Δεν είσαι η μόνη ορφανή»

Απίστευτος ήταν ο τρόπους που αντιμετώπισε ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου κάποιους συγγενείς αγνοουμένων της Κύπρου, όταν τον προσέγγισαν για βοήθεια, όπως οι ίδιοι καταγγέλουν.

Το σωματείο «Σύνδεσμος Συζύγων και Τέκνων Αγνοουμένων» της Κύπρου έκανε μία ανακοίνωση με βαριές κατηγορίες κατά του 24χρονου Ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο ο Φειδίας Παναγιώτου μίλησε με πλήρη απαξίωση στους ανθρώπους που του ζήτησαν να προωθήσει το θέμα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το συμβάν συνέβη στην  εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στη μεγαλόνησο, στο Προεδρικό Μέγαρο το περασμένο Σάββατο (20.07.2024).

Συγκεκριμένα ο γνωστός Youtuber, χλεύασε και ειρωνεύτηκε τα παιδιά των αγνοουμένων χρησιμοποιώντας ειρωνικές φράσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά δεν κάνω έτσι», φέρεται πως είπε.

Μάλιστα, απευθυνόμενος σε κόρη ενός από τους αγνοούμενους είπε: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Δεν είσαι μόνο εσύ κοπέλα μου που είσαι ορφανή».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Συζύγων και Τέκνων Αγνοουμένων:

Παρά το ότι ο Φειδίας Παναγιώτου έχει κληθεί να απαντήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version