Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Κώστας Σημίτης και Βαγγέλης Βενιζέλος της έστειλαν μήνυμα για ταχεία ανάρρωση

Φώφη Γεννηματά: Κώστας Σημίτης και Βαγγέλης Βενιζέλος της έστειλαν μήνυμα για ταχεία ανάρρωση

Η περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης με σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να της στέλνει μηνύματα για ταχεία ανάρρωση. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μεταφέρθηκε εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης (12/10) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. 

Το απόγευμα της Τρίτης (12/10), ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης έστειλε προσωπικό στη Φώφη Γεννηματά και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Περαστικά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ευχήθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος ανέφερε σε μήνυμα του: «Φώφη, έχω σοκαριστεί. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά περαστικά. Τα πολιτικά έχουν δευτερεύουσα και μικρή σημασία. Έχεις μεγάλη δύναμη και θα τα ξεπεράσεις όλα». 

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για την ραγδαία επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά ήρθε λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία. Σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος, πριν την υποτροπή της υγείας της κ. Γεννηματά, οι εκλογές είχαν προγραμματιστεί για την 5η Δεκεμβρίου. 

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της κ. Γεννηματά να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής, οι συνυποψήφιοι της κ.κ. Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης και Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσαν την αναστολή της προεκλογικής τους δραστηριότητας

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις