Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Φορολογικές ελαφρύνσεις για τους ενστόλους αποφάσισε η κυβέρνηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Στα επίπεδα, που ίσχυαν έως σήμερα επανέρχεται το καθεστώς φορολόγησης του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους – επιστρέφονται στους δικαιούχους τυχόν παρακρατήσεις που έχουν γίνει στο μεταξύ, σύμφωνα με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Στην πολιτική των ελεγχόμενων και λελογισμένων ελαφρύνσεων κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, που έχουν πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση βαδίζει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, που επικαλείται απόφαση του Αντώνη Σαμαρά δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους.

Σε εφαρμογή τίθεται το σχέδιο της κυβέρνησης για αποκατάσταση των αδικίων, που υπέστησαν ευάλωτες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες

“Η φορολόγηση του επιδόματος, που αφορά στις μάχιμες μονάδες του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας ( όπως οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, οι ναρκαλιευτές, οι αλεξιπτωτιστές, οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κλπ) επανέρχεται στο καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα. Τυχόν παρακρατήσεις που έχουν ήδη γίνει εν τω μεταξύ, θα επιστραφούν στους δικαιούχους” αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση. Συμπληρώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στους αρμόδιους Υπουργούς για άμεση νομοθετική ρύθμιση του θέματος.

Διαβάστε επίσης

Δαμανάκη για τα Μνημόνια: “Πέρασαν τα δύσκολα”

Το κυβερνητικό “Ευαγγέλιο” της εξόδου της χώρας στις αγορές

WSJ: Το πλεόνασμα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Αθήνας για ελάφρυνση του χρέους

“Στις αγορές η Ελλάδα το δεύτερο εξάμηνο του 2014”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε