Site icon NewsIT

Φωτίου για την Αυγή: Ήταν λάθος έκφρασή μου και ζητώ συγγνώμη

02.06.2016 | 11:31
Φωτίου για την Αυγή: Ήταν λάθος έκφρασή μου και ζητώ συγγνώμη

Συγγνώμη για όσα είπε χθες όσον αφορά στο πρωτοσέλιδο της Αυγής για τις Offshore, ζήτησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο.

Χθες, η κα Φωτίου κλήθηκε να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή για τις offshore και είπε πως η εφημερίδα γνώριζε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νέα τροπολογία στη Βουλή για τις offshore. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των δημοσιογράφων της Αυγής οι οποίοι διέψευσαν τα όσα είπε η κα Φωτίου πως δηλαδή η εφημερίδα γνώριζε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει νέα τροπολογία τις offshore.

Σήμερα λοιπόν, η κα Φωτίου είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ότι δεν είχε καμία πρόθεση να θίξει τους δημοσιογράφους της εφημερίδας Αυγή και πως ζητάει συγγνώμη για όσα είπε και προφανώς χρησιμοποίησε μια λάθος έκφραση…

Για το θέμα με τις offshore η κα Φωτίου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση δεχόταν επίθεση καθημερινά από τα ΜΜΕ και γι’ αυτό αναγκάστηκε να αλλάξει την τροπολογία. «Υπάρχει ένας ακραίος γκεμπελισμός στα media. Πες,πες κάτι θα μείνει. Μας συκοφαντούν συνεχώς. Τρείς και η κακή τους μέρα και το έβαλαν στα πόδια», είπε για τη ΝΔ.

 

Tags:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version