Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε

«Η υποψηφιότητά μου είναι μια μεγάλη υποχρέωση, μια μεγάλη τιμή που μου έγινε από πλευράς του Έλληνα πρωθυπουργού. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Χειμμαριωτών αλλά και το σύνολο των ομογενών στην Αλβανία» είπε ο Φρέντι Μπελέρης, για την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές.

«Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και στο τέλος θα νικήσουμε» τόνισε ο Φρέντι Μπελέρης, μιλώντας στον Alpha μέσα από τη φυλακή, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές.

«Η εκλογή μου στην Ευρωβουλή αν πραγματοποιηθεί, με τη βοήθεια του Θεού και ασφαλώς των απανταχού Ελλήνων, θα είναι μία δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα μου για τη Δημοκρατία και για το κράτος Δικαίου» τόνισε.

«Πρέπει να βγούμε από αυτή τη μάχη ως ελληνισμός, περήφανοι και ελεύθεροι. Η δύναμή τους, μου δίνει δύναμη να αντέξω και να πάμε τα πράγματα πιο πέρα. Να πάμε τη φωνή της ελληνικής μειονότητας στην Ευρώπη» κατέληξε ο Φρέντι Μπελέρης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό
«Πρωτόγνωρο φαινόμενο, το παρακολουθούν οι επιστήμονες. Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση και παίρνουμε κάθε πρόσφορο προληπτικό μέτρο» τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Facebook
Κυριάκος Μητσοτάκης για σεισμούς στις Κυκλάδες: Κλειστά σχολεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε ζούγκλα – Δεν θα υποταχθώ στην εργαλειοποίηση ενός συλλογικού δράματος
«Ακούω τα μηνύματα διαμαρτυρίας, αρκεί να μένουν μακριά από σχέδια προσωπικής προβολής» τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε ζούγκλα – Δεν θα υποταχθώ στην εργαλειοποίηση ενός συλλογικού δράματος