Τρίτη, 16 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Φρέντι Μπελέρης: Πήρε άδεια από την φυλακή για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Φρέντι Μπελέρης: Πήρε άδεια από την φυλακή για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Τις πύλες της φυλακής, όπου κρατείται, πέρασε το πρωί της Δευτέρας (15.7.24) ο Φρέντι Μπελέρης, που έλαβε πενθήμερη άδεια προκειμένου να μεταβεί στο Στρασβούργο για να ορκιστεί ευρωβουλευτής.

Ο Φρέντι Μπελέρης, που ως γνωστόν εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας το οποίο θα τον μεταφέρει στα Τίρανα και από εκεί θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα και αμέσως μετά στο Στρασβούργο.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες, είμαι συγκινημένος και χαρούμενος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», τόνισε.

Έξω από τη φυλακή τον κ. Μπελέρη ανέμενε η σύζυγός του, όπως και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με το himara.gr, η Διεύθυνση Φυλακών της Αλβανίας ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο.

Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των Αρχών στις Βρυξέλλες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις