Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: «Βουλευτές του Ράμα έχουν βρεθεί με περιουσία στη Χιμάρα» λέει ο αδερφός του

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μιλάμε για μια πολιτική δίκη, για ένα εξαρχής στημένο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι η Αλβανία δεν θέλει να χάσει τον δήμο της Χιμάρας» τονίζει στην ertnews o αδερφός του Φρέντι Μπέλερη, Λεονάρντο.

Όσο για αν πρόκειται να ασκήσουν έφεση μετά την απόρριψη του αιτήματος του Φρέντι Μπέλερη να ορκιστεί δήμαρχος, ο αδερφός του ανέφερε: «Αυτό θα το συζητήσουμε με τους νομικούς μας. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη δικαστική απόφαση που έχουμε στα χέρια μας, η οποία ήταν αρνητική για την ορκωμοσία. Εντός 10 ημερών θα πρέπει να ασκήσουμε έφεση και θα πάει στο Συνταγματικό Δικαστήριο να επανεξεταστεί η υπόθεση για τη χορήγηση άδειας ορκωμοσίας».

«Το πρόβλημα είναι να μην αλλάξει χέρια ο δήμος Χιμάρας. Σε όλη αυτή τη διακυβέρνηση που είχε ο δήμος τα προηγούμενα 12 χρόνια, έχουν γίνει μεγάλες ατασθαλίες και μεγάλες καταπατήσεις ως προς τα οικόπεδα και τη γη που υπάρχει στη Χιμάρα. Είναι πάρα πολλοί υπουργοί και βουλευτές που ανήκουν στο κόμμα του κ. Ράμα, οι οποίοι όλοι έχουν βρεθεί με περιουσία ξαφνικά εκεί. Αυτή η περιουσία δεν την κληρονόμησαν από κάπου αλλά με πλαστογραφίες» κατήγγειλε ο Λεονάρντο Μπελέρης.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου