Πολιτική

Γ. Μιχελάκης: Να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Πρόταση να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση κάνει ο υπουργός Εσωτερικών, Ι. Μιχελάκης, με συνέντευξή του στη «Real News».

Ο κ. Μιχελάκης σημειώνει πως «η παρουσία της ξανά στην κυβέρνηση θα έδινε καλύτερα αποτελέσματα».

Αναφορικά με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, υπογραμμίζει ότι «στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων μπορεί να επιβληθεί μόνον με δικαστική απόφαση».

Σε ότι αφορά τον Μ. Λιάπη και την υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες, δηλώνει: «Ντροπή! Δεν αρμόζουν τέτοιου είδους συμπεριφορές σε πολιτικούς. Εκτός των άλλων, δίνουν και λαβές να τις εκμεταλλευθούν κάποιοι που θέλουν να αποδομήσουν το πολίτευμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Έκλεισε” η ημερομηνία των εκλογών – Δεν θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος

Μιχελάκης: Επείγουσες οι ρυθμίσεις για την ομαλή λειτουργία των ΟΤΑ

Μιχελάκης προς ΠΟΕ – ΟΤΑ: Δε θα απολυθεί κανένας από όσους ενταχθούν στη διαδημοτική κινητικότητα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1