Πολιτική

Γεννηματά για Βαρουφάκη: Εξεταστική για το πως φτάσαμε μέχρι εδώ

Την πρότασή της για σύσταση εξεταστικής η οποία να διερευνήσει όσα έγιναν από το 2.000 έως σήμερα επαναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της: «Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως και σήμερα πως φτάσαμε ως εδώ, αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά τα όσα αποκαλυπτικά ακούσαμε και χθες βράδυ από τον κ. Βαρουφάκη. Περιμένουμε τη στάση του κ.Τσίπρα και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Υπενθυμίζω ότι ο κ.Τσίπρας έσπευσε τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής επίκαιρης ερώτησης μου στη Βουλή, να καλύψει το πολύτιμο asset για τη χώρα , όπως χαρακτήριζε τον κ. Βαρουφάκη. Επίσης με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή,η ΝΔ με το νέο της αρχηγό κ. Μητσοτάκη. Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1