Πολιτική

Γεννηματά: Η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα – Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από την Φώφη Γεννηματά με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά και τις παρασκηνιακές συζητήσεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της κάνει λόγο για κομματικές σκοπιμότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, τονίζοντας ότι το ΚΙΝΑΛ δεν δίνει λευκή επιταγή στο ζήτημα της Αναθεώρησης του Συντάγματος.
Η κ. Γεννηματά μάλιστα με αφορμή όσα ακούγονται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας κάνει λόγο για άκαιρη συζήτηση η οποία ωστόσο αποδεικνύει ότι “η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει Τσίπρα και Μητσοτάκη”.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χριστίδης, τόνισε σε συνέντευξή του πως το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρα.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
“Η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι μια συναινετική διαδικασία. Δυστυχώς στο βωμό των κομματικών σκοπιμοτήτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χάθηκε μια ευκαιρία. Το Κίνημα Αλλαγής δεν έδωσε λευκή επιταγή ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στη ΝΔ ώστε στη νέα Bουλή, μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού να διαμορφωθούν συναινετικές λύσεις με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
Αυτά που άκαιρα συζητιούνται για το πρόσωπο του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, ένα πράγμα αποδεικνύουν, ότι η Καραμανλική συνιστώσα ενώνει σταθερά τον κ Τσίπρα με τον κ Μητσοτάκη. Παραμένουν μαζί στις πιο συντηρητικές επιλογές στην πράξη”.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ