Πολιτική

Γεννηματά: Το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω

Την ευχή, «το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω» στέλνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο μήνυμά της για τη νέα χρονιά.

Η κ. Γεννηματά εύχεται «ολόψυχα το 2021 να είναι η χρονιά που θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Με υγεία, δύναμη και χαμόγελο. Με αισιοδοξία ότι αυτή η περιπέτεια θα τελειώσει εδώ. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους».

Νωρίτερα, είχε ακούσει, διαδικτυακά, τα κάλαντα από τη «Χορωδία Επίσκεψης» της Κέρκυρας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1