Site icon NewsIT

Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

13.09.2024 | 15:56
Γεωργιάδης: Δεσμεύομαι ότι το αιμοδυναμικό Αιτωλοακαρνανίας θα γίνει – Σταρακά: Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Δεσμεύτηκε από το βήμα της Βουλής, ότι δημιουργηθεί Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο Αγρινίου διατύπωσε, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδεωνις Γεωργιάδης, προχώρησε στην παραπάνω δέσμευση, σε σχετική ερώτηση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χριστίνας Σταρακά.

Ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι πρόκειται για διαχρονικό αίτημα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και πως για αυτόν τον σκοπό θα μεταβεί, την ερχόμενη εβδομάδα, στον ΟΔΙΠΥ (Οργανισμός Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία) όπου «υπάρχει σε εξέλιξη η παράδοση του χάρτη Υγείας». Δεσυμεύομαι ότι το θα γίνει επί Αδώνιδως Γεωργιάδη

Από πλευράς της, η Σταρακά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απάντηση του κ. Γεωργιάδη και απευθυνόμενη στον υπουργό τόνισε: «Η Υγεία δεν είναι θέμα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ, αλλά της κοινωνίας και σας συγχαίρω. Ήταν η πιο λιτή και περιεκτική απάντηση που έχω πάρει.

 

 

Είχα ετοιμάσει μια δευτερολογία, την πετάω στην άκρη. Λέω προκαταβολικά ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα κάνετε το μεγαλύτερο καλό που μπορείτε να κάνετε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version