Πολιτική

Γεωργιάδης: “Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ έκανε ένα δώρο στον ελληνικό λαό”

«Ο πρωθυπουργός αντήλλαξε τις μεταρρυθμίσεις με υψηλότερους φόρους. Εμείς θα κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Θα ανταλλάξουμε τις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες πιστεύουμε, με μικρότερους φόρους», σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη «Realnews».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στη ΔΕΘ έκανε «ένα δώρο στον ελληνικό λαό», καθώς «μετά από πάρα πολλά χρόνια μιζέριας, αποκτήσαμε ένα όραμα για σαφή έξοδο από αυτό το οποίο ζούμε. Για μια Ελλάδα φωτεινή».

Υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα μπαίνει στη συζήτηση για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με ένα νομοσχέδιο, εφόσον στη Βουλή υπάρχει δεδηλωμένη, δηλαδή και τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας δηλώνει ότι είναι «τελείως αδύνατον» να βγει η χώρα από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018, καθώς όπως λέει «έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο μέχρι το 2022. Μπορεί να είναι άτυπο μνημόνιο. Στην πράξη, όμως, η Ελλάδα με την υπογραφή του κ. Τσίπρα είναι δεσμευμένη για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1