Πολιτική

Γεωργιάδης: Οι εργαζόμενοι θα πάρουν κανονικά το δώρο Χριστουγέννων

Διευκρινίσεις για το δώρο Χριστουγέννων έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι αυτό θα καταβληθεί κανονικά προαναγγέλλοντας παράλληλα στήριξη των επιχειρήσεων.

«Ξέρουμε ότι το δεύτερο lockdown προκαλεί μεγάλη πίεση στις επιχειρήσεις γι αυτό η κυβέρνηση πρέπει να τους δώσει την ευκαιρία να αντέξουν» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ.

Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι βέβαιο πως οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο τους και οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν από την κυβέρνηση για να μπορούν να δώσουν το δώρο.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως τα δάνεια χωρίς προσημείωση θα είναι έτοιμα τις επόμενες δύο εβδομάδες και πως το μοντέλο της Καρδίτσας θα ακολουθηθεί και για τη Σάμο.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως θα γίνει κανονικά η επιδότηση τόκων ενώ υπάρχει αναστολή των δόσεων στους πληττόμενους.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι, από την πειθαρχία που θα δείξουμε θα κριθεί και το πότε θα ανοίξει η οικονομία μας και το μόνο που πρέπει να νοιάζει τους πολίτες είναι να τηρήσουν τα μέτρα.

Επιπλέον, επεσήμανε πως τα μισά λεφτά των iδιοκτητών ακινήτων θα μπουν κατευθείαν στον λογαριασμό τους ως έμπρακτη στήριξη από την κυβέρνηση.

Για την νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ σημείωσε πως είναι ένας γνώριμος άνθρωπος για την Ελλάδα, προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελλάδας και ότι υπάρχουν προσδοκίες για καλή σχέση με τον Μπάιντεν ενώ υπογράμμισε τις κακές σχέσεις που έχει ο εκλεγμένος στις ΗΠΑ με τον Ερντογάν.

Τέλος, ο υπουργός τόνισε πως «τώρα δεν είναι ώρα να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, χρειάζεται ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και ενότητα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο ΠΑΣΟΚ μετά τις δημοσκοπήσεις – «Ζούμε έναν εφιάλτη» λένε στελέχη
Απ'ότι φαίνεται, τίποτα δεν ωφέλησε δημοσκοπικά το κόμμα του - Αντίθετα, μάλιστα, το έφερε ακόμα σε πιο χαμηλά επίπεδα με την διαφορά του από την Πλεύση Ελευθερίας να μεγαλώνει
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ 2
Το κάλεσμα του Σωκράτη Φάμελλου για συνεργασία και η διχασμένη Νέα Αριστερά
Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίζονται αρνητικοί σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θετικά βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο Σωκράτης Φάμελλος με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο
Δημοσκόπηση Prorata: Ξεκάθαρη πρωτιά για ΝΔ – Δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας, ελεύθερη πτώση για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ
Το 70% πιστεύει πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση ενώ το 86% δεν είναι ικανοποιημένο με την προσπάθεια της Κυβέρνησης ώστε να διαλευκανθεί η τραγωδία των Τεμπών
Εκλογές 1
Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για παράνομη μεταφορά φορτίου – Κατάκτηση για τη χώρα ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Τα τρένα σήμερα είναι πολύ πιο ασφαλή από ό,τι ήταν το 2023» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο δικαστήριο τη χώρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης