Πολιτική

Γερουλάνος: Αυτά πρέπει να γίνουν για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ

Τις προτάσεις του για να ισχυροποιηθεί ξανά το ΠΑΣΟΚ καταθέτει ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής".

“Η “κούρσα” σήμερα στην ελληνική πολιτικής σκηνή αφορά το ποιος, ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, θα πάρει τη θέση του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος προτείνει “ένα σοβαρό δημοκρατικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα ανοίξει και θα κλείσει θέματα πολιτικών θέσεων και καταστατικού”, ώστε, όπως σημειώνει “να γίνουμε και πάλι ένα δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα με όραμα για τη χώρα… Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε συνέδρια χωρίς ουσία”.

Τέλος διευκρινίζει ερωτηθείς εάν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και υπό ποιες προϋποθέσεις, τα ακόλουθα: “Αν ανοίξει θέμα και δεν έχουν γίνει τα παραπάνω, ναι. Διότι σε αυτά πιστεύω και αυτά θα έκανα πράξη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1