Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου, Κατρίνης και Γιαννακοπούλου έδωσαν συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη

Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου, Κατρίνης και Γιαννακοπούλου έδωσαν συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη

Σειρά συγχαρητήριων μηνυμάτων για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και την επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος δέχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, πριν καν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη ο Παύλος Γερουλάνος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, πως προχωρούν «ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του».

Την ίδια στιγμή, με ανάρτησή του στα social media συνεχάρη και τον Χάρη Δούκα «για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν «ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «μία υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του». 

«Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο» κατέληξε. 

Γιαννακοπούλου: Σύντροφε Νίκο, συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε από την πλευρά της και η Νάντια Γιαννακοπούλου, λέγοντας πως ο λαός του ΠΑΣΟΚ τού έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσει συνθετικά «για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Όπως σημείωσε, σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και η ίδια πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες τις δυνάμεις. 

Κατρίνης: Έχει την εντολή να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο

Τον Νίκο Ανδρουλάκη συνεχάρη και ο Μιχάλης Κατρίνης με ανάρτησή του στα social media. «Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο» ανέφερε.

 

«Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Χάρη Δούκα, όσο και στον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ. Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο. Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια. Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές» δήλωσε.

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει δυναμωμένο

Τα θερμά της συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε και η Άννα Διαμαντοπούλου, λέγοντας πως είναι πολύ αισιόδοξη για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών. 

Είμαι πολύ αισιόδοξη, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει δυναμωμένο, είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο ΕΡΤΝews. Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο κ. Ανδρουλάκης έχει πλέον και την ωριμότητα και τη θέληση για να προχωρήσει σε μία σύνθεση ρευμάτων και απόψεων».

«Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια! Μία νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών.Είμαστε μαζί σου!» ανέφερε σε δήλωσή της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις