Site icon NewsIT

Γερουλάνος: Θέλω να φτιάξω ένα ΠΑΣΟΚ, που θα νικήσει τη ΝΔ 

27.09.2024 | 15:00
Γερουλάνος: Θέλω να φτιάξω ένα ΠΑΣΟΚ, που θα νικήσει τη ΝΔ 

Συνεδριαση της Κεντρικης Επιτροπης του ΠΑΣΟΚ με ομιλιες των υποψηφιων Προεδρων στις εκλογες της 6ης Οκτωβριου--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

«Το θέμα είναι να είμαστε σταθεροί, να λέμε τις απόψεις μας, να πείθουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται» υπογράμμισε σε συνέντευξή του, στον «ΑΝΤ1», ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

«Από κει και πέρα ο κόσμος θα εκφραστεί στην κάλπη, για να πει τι ΠΑΣΟΚ θέλει την επόμενη μέρα. Θέλει ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει να δώσει τις μάχες και να κερδίσει τον Μητσοτάκη, για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση που ζούμε σήμερα και οικονομικά και κοινωνικά; Ή θα είναι απλώς, ένα μικρό, το οποίο θα κάνει μια μικρή, πλην τίμια αντιπολίτευση, την επόμενη μέρα;», τόνισε ακόμα ο Παύλος Γερουλάνος.

Απαντώντας στο ερώτημα, γιατί ο Πρόεδρος πρέπει να είναι βουλευτής, ο Παύλος Γερουλάνος, απάντησε: «Πιστεύω ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι βουλευτής, γιατί εκεί δίνονται οι μεγάλες μάχες. Εκεί, φαίνεται η διαφορά σου από τον Πρωθυπουργό. Εκεί, φαίνεται αν το κόμμα σου έχει πραγματικά θέσεις. Εκεί, φαίνεται εάν οι θέσεις οι δικές σου είναι καλύτερες από των άλλων κομμάτων και πρέπει να σας πω ότι, η εμπειρία μας δείχνει ότι, 2 φορές, είχαμε σε κόμματα αρχηγούς οι οποίοι δεν ήταν βουλευτές».

Στον Ant1 και το Καλημέρα Ελλάδα - Παύλος Γερουλάνος

Και κατέληξε: «Μια με τον κο Ανδρουλάκη και είδαμε ότι πολύ γρήγορα εξατμίστηκε όλη η δυναμική, που δημιούργησε η εκλογή του, και η άλλη είναι με τον κύριο Κασσελάκη, που βλέπουμε σήμερα ότι αμφισβητείται, συνέχεια, ως ηγέτης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει 40 κομμάτια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version