Πολιτική

Για “φάουλ” Α/ΓΕΣ κάνουν λογο στο ΥΠΕΘΑ – Τι ενόχλησε

Οι δηλώσεις του Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Στρατός Ξηράς έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της πολιτικής ηγεσίας . Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που είχε δυσαρεστηθεί με την άρνηση του Α/ΓΕΣ να αποδεσμεύσει κονδύλια για το επίδομα παραμεθορίου, δεν άκουσε με ευχάριστη διάθεση τα όσα δήλωσε ο Α/ΓΕΣ.

Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει πως και γιατί “παραμονές της 28ης Οκτωβρίου” ο Α/ΓΕΣ επέλεξε να κάνει αυτές τις δηλώσεις ,δίνοντας μια εικόνα απόλυτου αδιεξόδου για τον ΣΞ .

Κανείς δεν αρνείται βέβαια ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τις ΕΔ συνολικά κι όχι μόνο για τον Στρατό Ξηράς.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1