Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Για ποιόν είπε ο Βενιζέλος: Κι ο Φιλέας Φόγκ γύρισε τον κόσμο σε 80 ημέρες…

Για ποιόν είπε ο Βενιζέλος: Κι ο Φιλέας Φόγκ γύρισε τον κόσμο σε 80 ημέρες…

Ευδιάθετος ήταν χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την ανακούφιση για το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι έκδηλη στο πρόσωπο αλλά και τη…διάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς η Ελιά κατόρθωσε να διατηρήσει τις δυνάμεις της και μάλιστα να μπει στη θέση του οδηγού στην κούρσα της…ανασύνθεσης της Κεντροαριστεράς.

Μετά τη χθεσινοβράδυνη δήλωση του, ο κύριος Βενιζέλος κατευθύνθηκε με τη συνοδεία της συζύγου του, Λίλας Μπακατσέλου, στο γραφείο του στον 6ο όροφο της Χαριλάου Τρικούπη και δέχθηκε τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το χώρο του ΠΑΣΟΚ για μια πιο χαλαρή κουβέντα.

Η συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ και Κεντροαριστεράς διακοπτόταν συχνά από το…κινητό του προέδρου του κόμματος, καθώς πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος επικοινωνούσαν μαζί του για να του ευχηθούν καλή συνέχεια.

Όταν στην τηλεοπτική οθόνη εμφανίστηκε για τις δηλώσεις του ο αρχηγός του “Ποταμιού”, Σταύρος Θεοδωράκης, ο κύριος Βενιζέλος παρακάλεσε να διακοπούν οι επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να ακούσει τι έχει να πει ο νέος “παίκτης” στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Όταν τον άκουσε να μιλά για πολιτικό άθλο καθώς μέσα σε 88 ημέρες το Ποτάμι κατόρθωσε να σκαρφαλώσει στο 6,6% ο Ευάγγελος Βενιζέλος με “απάντησε” με περιπαικτικό ύφος: “Ε καλά και ένας άλλος γύρισε τον κόσμο σε 80 ημέρες” για να προκαλέσει το γέλιο συνεργατών του και δημοσιογράφων.

Έχουν ομοιότητες άραγε ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Φιλέας Φογκ, “ήρωας” του Ιουλίου Βερν, όπως υπαινίχθηκε με ειρωνική διάθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε θα γίνει ο σαρωτικός ανασχηματισμός – Ποιά τα νεα πρόσωπα που συζητιούνται – Σε ποιούς προς τα “δεξιά” θα κάνει άνοιγμα ο Σαμαράς

Σαρωτικό ανασχηματισμό φέρνει η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και η διαφορά 3,7% – Οι εξελίξεις της επόμενης ημέρας

Θεσσαλονίκη: Δείτε όλους τους νικητές της κάλπης – Αλλαγή σε 8 από τους 14 δήμους!

Πέλλα: Εκεί που η Χρυσή Αυγή είχε τη μεγαλύτερη άνοδο – Κέρδισε 5,5 ποσοστιαίες μονάδες με 11.334 ψήφους!

ΔΗΜΑΡ: Προς έκτακτο Συνέδριο

Τι έγινε στην πρωινή μάχη της τηλεθέασης

“Πολιτικός σεισμός – Εκλογικό σοκ από την προέλαση της ακροδεξιάς”

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε