Πολιτική

Για τσιγαράκι και καφέ στο συνέδριο της ΝΔ κι άλλοι προσοχή στις ομιλίες

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν έλειψαν και οι πιο χαλαρές στιγμές με στελέχη και βουλευτές του κόμματος να πίνουν καφεδάκι και να κάνουν κους κους.

Με τσιγάρο, καφέ, εφημερίδα και παρέα παλαιών στελεχών του κόμματος απολαμβάνει το διάλειμμά του απο τις διεργασίες του 10ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Την ίδια ώρα,εντός της αίθουσας, ο Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί την ομιλία του Μακη Βορίδη παρέα με την Νίκη Κεραμέως με την οποία σχολιάζουν τις τοποθετήσεις των εισηγητών.


 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή