Πολιτική

Γιακουμάτος: “Σήμερα είμαι ΝΔ”, αύριο;

Πιο ήσυχος που η υπόθεση της συζύγου και του αδερφού του πήρε αναβολή στο μονομελές Αυτόφωρο ήταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του στη Νέα Δημοκρατία.

Η οργή του πρώην υπουργού δεν έχει… καταλαγιάσει, όπως αναφέρει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, την ώρα που συνεργάτης του πρωθυπουργού χαρακτήρισε την υπόθεση Γιακουμάτου «πρόβλημα» για το Μαξίμου.

«Ρώτησα το Μέγαρο Μαξίμου πώς αντέδρασε στο όλο ζήτημα και δεν πήρα απάντηση πλην μιας εξήγησης που έκανε ένας εκ των συνεργατών του Πρωθυπουργού: «Είναι πρόβλημα» μου είπε και τίποτε άλλο», γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί πως ο στόχος ήταν εκείνος κι όχι η σύζυγος ή ο αδερφός του που συνελήφθησαν για χρέη στο Δημόσιο στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.

«Ήταν το κερασάκι στην τούρτα από τις επιθέσεις εναντίον μου. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, είμαι πεντακάθαρος» είπε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στον συντάκτη της στήλης και όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στη ΝΔ, η απάντησή του ήταν: «Σήμερα είμαι ΝΔ. Θα πράξω ανάλογα με τη στάση του κόμματος απέναντί μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβολή στη δίκη της συζύγου και του αδερφού του Γ. Γιακουμάτου

Δικάζονται στο αυτόφωρο η σύζυγος και ο αδερφός του Γ. Γιακουμάτου

Εξοργισμένος ο Γιακουμάτος: Εμένα ήθελαν, θα δείτε τι θα πάθουν!

Διώξεις στη σύζυγο και τον αδελφό του Γιακουμάτου – Μιλούν για show

Συνέλαβαν τον αδερφό και τη σύζυγο του Γιακουμάτου για χρέη στο Δημόσιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για το ψηφιακό φροντιστήριο – «Δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές»
Όπως τονίζει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ψηφιακό φροντιστήριο το παρακολουθούν ήδη 49.000 μαθητές και είναι εντελώς δωρεάν
Πανελλήνιες εξετάσεις
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 3