Πολιτική

Γιακουμάτος: θα καταθέσω τροπολογία να αλλάξει ο νόμος, αν δεν περάσει…

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και την παραίτησης άφησε ο Γ. Γιακουμάτος με αφορμή τη δίωξη κατά του αδελφού και της συζύγου του για φοροδιαφυγή.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση φοροδιαφυγής στην οικογενειακή επιχείρηση στην οποία μετέχει ο αδελφός και η σύζυγός του.

Εάν υπήρχε περίπτωση φοροδιαφυγής ο αδελφός μου να πλήρωνε διπλό πρόστιμο, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πέρα από την προσωπική του περίπτωση θεωρεί ότι πρόκειται για έναν άδικο νόμο που δίνει τη δυνατότητα να διασυρθούν πολίτες.

Όπως είπε προτίθεται να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για αλλαγή του νόμου, όχι ως Ν.Δ. όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά ως βουλευτής προσωπικά.

Στην περίπτωση όμως που δεν υπερψηφιστεί η τροπολογία που θα καταθέσει είπε με νόημα: “θα δείτε στην πράξη” το τι θα πράξει στη συνέχεια.

Για ακόμη μια φορά ο βουλευτής μίλησε για προσπάθεια να πληγεί ο ίδιος και άφησε να εννοηθεί ότι η υπόθεση “στήθηκε” σε βάρος του από άτομα ή άτομο που προέρχεται ακόμη και από το χώρο της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ