Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η μόνη έγνοια του κ. Τσίπρα είναι οι εκλογές

«Μόνη έγνοια του κ. Τσίπρα είναι οι εκλογές, γιατί από αυτές θα κριθεί το αν θα συνεχίσει να προεδρεύει του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που ήδη συμβαίνει για περισσότερα από 15 χρόνια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αντίθετα, μοναδική δική μας έγνοια είναι η πατρίδα και οι πολίτες της. Η σταθερότητα, η ασφάλεια, η συνέχεια και η προκοπή συναρτώνται με την προοπτική μιας αυτοδύναμης και ισχυρής κυβέρνησης, ικανής να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις», συνέχισε ο Γιάννης Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Κάθε σκέψη αναβίωσης αποτυχημένων κυβερνητικών συνεργασιών του παρελθόντος, με πρόσωπα όπως ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης, απορρίπτεται κατηγορηματικά από τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, ο οποίος είναι πολιτικά εμπειρότατος και πλήρως συνειδητοποιημένος ιστορικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1