Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ: Ακραία πολιτική υποκρισία

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ που δεν ψήφισαν (χθες 0709.2021) την τροπολογία για τις κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Η τροπολογία προβλέπει τσουχτερά πρόστιμα για όσους εκδίδουν ή ζητούν πλαστά πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού. Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ πως αναζητούν ψηφοφόρους στην ακραία παραβατικότητα».

«Χθες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ δεν ψήφισαν την επιβολή κυρώσεων σε όσους εμπλέκονται στην έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης.

Πρόκειται για μία πράξη ακραίας πολιτικής υποκρισίας και καταστροφικού καιροσκοπισμού. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ αναζητούν ψήφους ακόμα και στην ακραία παραβατικότητα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που γίνεται στην προσπάθεια επιστροφής της ζωής όλων μας στην πληρότητα της.

Η άρνηση επιβολής κυρώσεων αποτελεί ηθική και πολιτική κάλυψη της παρανομίας, η οποία στρέφεται πρωτίστως εναντίον της κοινωνίας», ανέφερε σε δήλωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Υπηρετούν στην Αστυνομία 9.422 γυναίκες - «Πρωταγωνίστριες στον εκσυγχρονισμό του Σώματος», λέει σε post ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η συμμετοχή των γυναικών δεν είναι απλώς ζήτημα ισότητας. Αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μια πιο ανθρώπινη, δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη αστυνόμευση»
Από δράση της Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Ανδρουλάκης: Η ενωτική ομιλία στο ΣΕΦ, τα μηνύματα αντεπίθεσης κι η έμμεση αναφορά στην Κωνσταντοπούλου – «Δεν είμαστε κόμμα – κομήτης»
«Η μαχητική προγραμματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, που ταυτόχρονα δείχνει στους πολίτες ποιος εχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, ανεβάζει εκ νέου στροφές», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 1
Δύσκολη η επούλωση των τραυμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον «τυφώνα» Κασσελάκη - Υπό τον φόβο των πρόωρων εκλογών το κόμμα
Καμία εντυπωσιακή εξέλιξη στο θέμα των συνεργασιών ή των προσχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι διορθωτικές κινήσεις του κόμματος για να βελτιώσει την δημοσκοπική εικόνα του
Σωκράτης Φάμελλος 2