Τετάρτη, 18 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Ραγκούσης: Γυναίκα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα στην Πολιτική Γραμματεία μετά από bullying από τον Κασσελάκη

Γιάννης Ραγκούσης: Γυναίκα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα στην Πολιτική Γραμματεία μετά από bullying από τον Κασσελάκη

Περιστατικό bullying του Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος γυναίκας, ανώτατου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε δημόσια ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (18.09.24) στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ραγκούσης είπε πως πιστεύει τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, τονίζοντας πως δεν είναι η μόνη που έχει υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Ραγκούσης, ανώτατος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, γιατί δέχτηκε bullying από τον κ. Κασσελάκη μέσα στο γραφείο της.

Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το επεισόδιο έγινε μόλις πριν ένα μήνα.

«Όχι μόνο πιστεύω την Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατo bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται πως χθες η Κατερίνα Νοτοπούλου επανήλθε στις καταγγελίες της, τονίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε είτε να διαψεύσει το bullying ή να συναινέσει στη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που υπάρχουν καταγεγραμμένα.

 

«Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει ότι, το ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί», είπε η ίδια, μιλώντας στο Action24.

Απαντώντας, πηγές κοντά στον κ. Κασσελάκη, δήλωσαν: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».

«Ο Κασσελάκης δρα για τη διάσπαση του κόμματος»

Στο μεταξύ, αναφερόμενος στη στρατηγική του «έκπτωτου» προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης επεσήμανε ότι «δρα για τη διάσπαση του κόμματος», ενώ εκτίμησε πως εάν «ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, δεν θα εκλεγεί».

Σχετικά με τα σενάρια περί διαγραφής του κ. Κασσελάκη, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «τα πολιτικά θέματα λύνονται πολιτικά, όχι με διαγραφές, αν ένα κόμμα θέλει να σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του».

Σχολιάζοντας τα αυστηρότερα κριτήρια για τους υποψήφιους προέδρους και συγκεκριμένα για την προϋπόθεση κατάθεσης του πόθεν έσχες, τόνισε πως ο κ. Κασσελάκης δεν εμφάνισε ποτέ το πόθεν έσχες του στον ελληνικό λαό, ενώ έχει την υποχρέωση.

Και συνέχισε: «Το δίλημμα όλων μας δεν είναι αν εμείς θα του επιτρέψουμε να είναι υποψήφιος, αλλά εάν θα νομιμοποιήσουμε την de facto διάσπαση του κ. Κασσελακη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις